Radioboeken: download gratis 100 luisterverhalen

Beluister gratis 100 radioboeken, luisterverhalen van ongeveer 30 minuten, die speciaal voor deBuren geschreven en ingelezen werden door bekende Vlaamse en Nederlandse auteurs.
Door deBuren op Mon 04 Jun 2018
Nieuws

Via www.radioboeken.eu kun je maar liefst 100 Radioboeken gratis beluisteren. Radioboeken zijn luisterverhalen van ongeveer 30 minuten, die speciaal voor deBuren geschreven en ingelezen werden door bekende Vlaamse en Nederlandse auteurs.

Een greep uit het aanbod:

Adriaan Van Dis, Tom Naegels, Joke van LeeuwenDimitri Verhulst, Anne Provoost, , Arthur Japin, Anna Enquist, Karin AmatmoekrimHerman Brusselmans, Annelies VerbekeJeroen BrouwersGeert Van Istendael, Bart Moeyaert en Rodaan Al Ghalidi.

 

Een blik achter de schermen

 Bekijk hoe Adriaan Van Dis het Radioboek ‘Hoog bezoek’ inleest. Naar de video!

 

 

Vertaald

Naast de Radioboeken in het Nederlands, werden ook een flink aantal verhalen in samenwerking met Radio Nederland Wereldomroep vertaald naar het Frans, Engels en Spaans. Meer weten? www.radioboeken.eu

 

 

Voor kinderen

Ook voor kinderen is er een klein maar fijn aanbod beschikbaar. Het gaat om verhaaltjes van zo’n 15 minuten in het Frans, Nederlands en Berbers, voorgelezen door onder andere Joke van Leeuwen.

Vertel het verder: