Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Vacature medewerker diverse projecten deBuren

Het Vlaams-Nederlands Huis deBuren zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega voor praktische en administratieve ondersteuning, en de opvolging van enkele projecten.
Door deBuren op 11 jun 2019
Nieuws

AFGELOPEN!

Het Vlaams-Nederlands Huis deBuren bevordert de culturele en maatschappelijke samenwerking en uitwisseling tussen Vlaanderen en Nederland door te presenteren, te produceren, te inspireren en te verbinden. Speerpunten van deBuren zijn Vlaams-Nederlandse samenwerking, talentontwikkeling en diversiteit. Als huis van cultuur en debat bieden wij een uitgebreid programma aan met jaarlijks 150 publieksactiviteiten en diverse culturele producties en projecten. deBuren bestrijkt vele genres en is actief in het eigen huis te Brussel, in de rest van Vlaanderen, in Nederland en in derde landen. 

Wat verwachten we van jou? 

 

We zoeken een enthousiaste, gemotiveerde en praktische collega voor uiteenlopende taken:

 

  • Praktische en administratieve ondersteuning van het Vlaams-Nederlands Huis deBuren en bij de vestiging van de Nederlandse Taalunie in Brussel (beide gevestigd in de Leopoldstraat 6)
  • Projectondersteuning van een aantal specifieke langlopende producties, waaronder Grensverleggers  (een samenwerking tussen de Nederlandse provincies Zeeland, Noord-Brabant & Limburg en deBuren), citybooks, Het Rode Oor, schrijfresidentie Parijs, …

We pinnen ons niet vast op specifieke diploma’s, maar ofwel heb je minstens een bachelor-diploma ofwel heb je verworven competenties die daarmee gelijkgeschakeld kunnen worden. Hoe dan ook strekt enthousiasme voor de Vlaamse-Nederlands culturele samenwerking tot aanbeveling, evenals interesse in of kennis van het brede culturele en maatschappelijke veld.


Je rapporteert aan de algemeen directeur of aan de verantwoordelijke programma-coördinator. Je bent gemotiveerd, creatief, flexibel (zowel naar taakopdracht als werkuren) en respecteert deadlines. Je denkt in oplossingen en bent positief ingesteld.

Wat bieden wij jou? 

 

Wij bieden je een aantrekkelijke job in een omgeving die doordrongen is van alles wat met cultuur in Vlaanderen en Nederland te maken heeft. Ons team is dynamisch, gemotiveerd, open en nieuwsgierig, met een vinger aan de pols voor elk maatschappelijk relevant onderwerp. Wij houden van overleg en samenwerken maar nemen ook individueel onze volle verantwoordelijkheid op.

 

Je contract van onbepaalde duur gaat gepaard met een competitief salaris, gebaseerd op de barema’s en gebruikelijke afspraken in de culturele sector. We houden daarbij rekening met je ervaring. Bovendien vergoeden we woon-werkverkeer binnen België en bieden we maaltijdcheques, een groepsverzekering en een hospitalisatieverzekering aan. We gaan in principe uit van een voltijdse tewerkstelling, maar ook 4/5 is bespreekbaar. Gelieve dit ook aan te geven in je sollicitatie.

 

Het Vlaams-Nederlands Huis deBuren is gelegen in hartje Brussel, op 5 minuten stappen van het Centraal Station. Huisvesting in Brussel is geen vereiste, maar beschouwen we als een meerwaarde.

 

Solliciteren

 

Bezorg uiterlijk op woensdag 26 juni, 12:00 aan Wim Vanseveren via wim@deburen.eu:

  1. een vlot geschreven motivatiebrief
  2. je cv

(telkens max. 1 A4)

 

Op basis van de ingezonden sollicitatie wordt een deel van de kandidaten uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek in de 1e helft van juli.

 

Meer weten of vragen? Contacteer dan directeur Wim Vanseveren via wim@deburen.eu.


deBuren is een open huis. Wij weerspiegelen graag de diverse en veranderende maatschappij waarin we leven. Daarom moedigen we kandidaten met een diverse culturele achtergrond en zowel jonge als oudere kandidaten aan om te solliciteren. Wel is vlot Nederlands spreken een vereiste.

Vertel het verder: