Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Een ode aan erotische fantasieën. Een project in woord en beeld, van podcast tot performance.

 

 

Samen met Lucas De Man en zijn Stichting Nieuwe Helden gaat deBuren met tal van partners in Nederland en Vlaanderen in 2018, 2019 en 2020 op zoek naar erotische fantasieën. Het erotische project Yes, please! omvat de jaarlijkse literaire erotische schrijfwedstrijd Het Rode Oor, podcasts, publicaties, liveshows en als slotstuk een erotische geluidsinstallatie waar alle elementen samenkomen.


Yes, please!, een initiatief van Stichting Nieuwe Helden i.s.m. deBuren, De Nieuwe Liefde, Verkadefabriek, Compagnietheater, Vooruit, Marres Maastricht en HKU. Het Rode Oor is onderdeel van Yes, please! en is een organisatie van deBuren, Stichting Nieuwe Helden, De Nieuwe Liefde i.s.m. Zuiderpershuis, Nooit meer slapen (VPRO), Charlie Magazine, Broadly (Ervaringen van vrouwen en LHBT+ers door VICE) en Mijn Geheim.

Ontdek alle aspecten van het project Yes, Please!

Yes, Please!

Tijd voor de volgende halte in het erotische traject dat Lucas De Man met Stichting Nieuwe Helden en deBuren uitstippelt. Op festivals en eroticabeurzen gaat hij met ‘Het Bolleke´ op zoek naar de erotische fantasieën van Nederlanders en Vlamingen.
 

Bekijk alle events binnen dit project