Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Lunchconcert Fulco

Fulco Ottervanger, ware muzikale genie, gaat solo met Nederlandstalige pop

Deze activiteit was oorspronkelijk gepland op vrijdag 8 mei, maar kon niet op de geplande wijze doorgaan wegens de coronacrisis.

© Tjorven Bruyneel

deBuren en AB slaan de handen in elkaar voor een reeks smaakvolle middagconcerten. Muziek, boterhammen en een warme kom soep. Lees: dé perfecte middagpauze. Fulco stond niet zo lang gelden in de AB Club en staat binnenkort voor het tweede middagconcert bij deBuren.

 

Het Nederlandstalige pop solo project van Fulco Ottenvanger komt terug naar het bruisende Brussel. De Nederlander-Belg-Brusselaar-Gentenaar die we ook kennen van De Beren Gieren, Stadt en het duo BeraadGeslagen heeft zijn roots een beetje overal liggen. Een echt kind van deze wereld! – en vandaag wijdt hij zich aan de Nederlandstalige pop of is het Nederlandstalige funk? Jazz? Hij was in het najaar 2019 te zien in onze AB Club om zijn nieuwe solo plaat, ook ‘Fulco’ genaamd, voor te stellen en wij kunnen getuigen, het was fenomenaal. Wat kan je verwachten, een muzikale middag, een klein beetje wanorde en dat allemaal overbrugt met een laagje humor.

 

 

‘Het concert droop van het plezier, de scheppingskracht en de absurditeit’ De Tijd

 

‘Nederlandstalig zingen, is een kunst op zich. Het komt algauw knullig over, maar bij FULCO zit de taal hem als gegoten.’ De Dansende Beren


Tickets:  8 euro basisprijs | 6 euro reductieprijs (-26/65+/werkzoekenden). Lunch inbegrepen.

Organisatie: deBuren en Ancienne Belgique!
Lunch bij deBuren
deBuren hebben Oren
Podium & muziek

Dit evenement vond plaats op vrijdag 13 maart 2020

deBuren, Leopoldstraat 6, Brussel

Vertel het verder:
MEER INFO vrijdag 13 maart 2020 12:30 - 13:30