Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Lunchconcert Tristan

Niet Tragische maar Magische elektronica, pop, jazz en jong talent!

Deze activiteit was oorspronkelijk gepland op vrijdag 27 maart, maar kon niet op de geplande wijze doorgaan wegens de coronacrisis.

© Tobi Jonson

deBuren en AB slaan de handen in elkaar voor een reeks smaakvolle middagconcerten. Muziek, boterhammen en een warme kom soep. Voor deze eerste editie nemen we een lunchbreak met niemand minder dan muzikale ontdekking Tristan.

Deze artieste uit Gent wordt door talrijke muziekconnaisseurs geroepen als one to watch. Met haar jongste EP Delidomia die uitkwam in 2019 onder het label van PIAS is ze dan ook een opwaartse mars begonnen, die wij maar al te graag te top zien bereiken. Ambient, pop, jazz elektronica…dat is het allemaal. Tristan – aka Isolde van den Bulcke - brengt eerlijke en persoonlijke muziek, met songtitels die speciaal klinken maar enkel omdat ze dan ook zo eerlijk zijn. Isolde is dan met Tristan misschien nog steeds op zoek naar haar eigen stem, live is het reeds volop puur genieten.

 

 

'Bizar en briljant waren zo goed als synoniemen dinsdagavond in de Handelsbeurs… Ik ken slechts een tiental liedjes van Tristan maar zou haar nu al uit de duizend herkennen.’ De Morgen

 

‘Schrijf de naam Tristan op, ze is een van de meest boeiende artiesten van vandaag.’ StuBru


Tickets:  8 euro basisprijs | 6 euro reductieprijs (-26/65+/werkzoekenden). Lunch inbegrepen.

Organisatie: deBuren en Ancienne Belgique!
Lunch bij deBuren
deBuren hebben Oren
Podium & muziek

Dit evenement vond plaats op vrijdag 13 maart 2020

deBuren, Leopoldstraat 6, Brussel

Vertel het verder:
GEANNULEERD vrijdag 13 maart 2020 12:30 - 13:30