Yes, please! LIVE

Een liveshow rondom erotische fantasie
© Mathias Hannes

Vanaf de zomer van 2019 presenteert Stichting Nieuwe Helden in samenwerking met deBuren Yes, please! LIVE, een liveshow in het teken van erotische fantasieën.

Afgelopen jaar toerden Stichting Nieuwe Helden met hun Bolleke langs festivals en cultuurhuizen in de Lage Landen. In deze tot geluidsstudio omgebouwde caravan nodigden ze mensen uit voor een intiem gesprek over erotiek. Op deze manier werden honderden erotische fantasieën verzameld.

 

In de liveshow worden de meest prikkelende fantasieën samen met de beste erotische kortverhalen van Het Rode Oor en de meest interessante onderzoeksresultaten gepresenteerd tijdens een zinnenprikkelende liveshow met een wervelende presentator en muziek. Bij elke liveshow is er een speciale mystery guest die vertelt over zijn of haar erotische fantasieën.


  • Concept en regie: Lucas De Man
  • Hosts liveshow: Lucas De Man, Rashif El Kaoui, Tijs Huys, Oscar Kocken, Isil Vos, Elsa May Averill, Charlot van der Meer
  • Audio: Marc Alberto
  • Vormgeving: Pascal Leboucq, Naomi Janssen
  • Projectleiding: Kim Eldering
  • Creatief producent: Charlot van der Meer
  • Technische productie: Emiel Rietvelt, Lucas Kramer

Het erotische onderzoeksproject Yes, please! omvat de jaarlijkse schrijfwedstrijd Het Rode Oor, podcasts, publicaties, liveshows en als slotstuk een erotische geluidsinstallatie waar alle elementen samenkomen.

Yes, please! is een initiatief van Stichting Nieuwe Helden i.s.m. deBuren, De Nieuwe Liefde, Verkadefabriek, Compagnietheater, Vooruit, Marres Maastricht en HKU.
Podium & muziek

zaterdag 28 september 2019 t/m zondag 29 september 2019

Verkadefabriek, Boschdijkstraat 45, 's-Hertogenbosch

Meer info
Vertel het verder:
Meer info zaterdag 28 september 2019 16:00 - 16:00