Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Andrés Barba | Wereldboekendag en Dag van de Spaanse Taal

Wereldboekendag en de Dag van de Spaanse taal bij het Instituto Cervantes.

In het kader van de Wereldboekendag en de Dag van de Spaanse taal, organiseert het Instituto Cervantes op 17 april een literaire dag met verschillende activiteiten.

Van 14.30 tot 17.30 uur wordt het verhaal van Don Quijote de La Mancha voorgedragen en presenteert het Trio van Isabel Bermudez twee gezongen gedichten, de eerste om 16.30 uur en de tweede om 17.30 uur. Om 18.00 volgt een rondetafelgesprek, waaraan Andrés Barba, Roos van Emmerik en Michaël Stoker zullen deelnemen.

 

Spaanse schrijver Andrés Barba, die net zijn roman La república luminosa in het Nederlands heeft gepubliceerd met als titel Republiek van licht, legt details uit van zijn werk, zijn literaire universum en zijn inspiratiebronnen. Roos van Emmerik van deBuren, zal het project citybooks presenteren, waarbij de schrijver voor een literaire residentie in Haarlem is. Daarnaast zal Michaël Stoker, directeur van Het Literatuurhuis, spreken over de benoeming van Utrecht tot de 'UNESCO City of Literature'.


Gratis, reserveren aanbevolen.

In het Nederlands en het Spaans met simultaanvertaling.

Meer over citybooks op www.citybooks.eu.

Meer over Wereldboekendag en de Dag van de Spaanse Taal bij Instituto Cervantes.

Op deze dag start in de bibliotheek van Instituto Cervantes ook het project 'Book Crossing'. Neem een boek van de bibliotheek mee naar huis of laat een boek bij hen achter en krijg een roos als cadeau. Word lid van hun bibliotheek of verleng je inschrijving en profiteer van 15% korting.

Organisatie: Instituto Cervantes, deBuren en Het Literatuurhuis
citybooks
Literatuur & taal

Dit evenement vond plaats op woensdag 17 april 2019

Instituto Cervantes (Utrecht), Domplein 3, Utrecht

Vertel het verder:
Gratis! Reserveren via cultutr@cervantes.es. woensdag 17 april 2019 14:30 - 19:30