Mag ik u boeken? (Brussel)

Een borrel, een babbel en een boek
© Anna Denise van der Reijden

De boekenclub "op de trein". Reis mee door de bibliotheek van andere lezers tijdens 'Mag ik u boeken'. Inspireer anderen of raak geïnspireerd. Maak kennis met andermans boekenkast en wissel leeservaringen uit.

Tijdens korte, intieme gesprekjes kom je op een verfrissende manier in contact met je medereizigers. Wie leest wat? En waarom? Na afloop kom je thuis met nieuwe ideeën en inzichten. Persoonlijke anekdotes over boeken en hun lezers.

Het idee is simpel: naar aanleiding van een boek dat je die dag meebrengt, ga je in gesprek met andere literatuurliefhebbers. Het zijn korte ontmoetingen waarin steeds een ander thema centraal staat. Geen diepgravende literatuurstudie maar een informeel gesprek over boeken en lezen.

Breng je lievelingsboek mee. Het boek dat je toevallig net aan het lezen bent, je favoriete pendelboek, de roman die je al het vaakst cadeau deed, die ene dichtbundel vol aantekeningen, je favoriete jeugdboek, dat ene verhaal dat je kunt dromen of het tweede boek van links op je boekenplank … Vertel via de website van deBuren alvast aan onze conductrice Katrijn Van Bouwel met welk boek je reist, zodat het spoorboekje tijdig opgesteld kan worden. Gui Polspoel – journalist, Brusselaar en voorzitter van Muntpunt – verwelkomt de reizigers en vertelt over zijn boekengeheimen.

Klaar voor een borrel, een babbel en een boek?
Koop gerust een kaartje. De trein vertrekt niet zonder jou.

Meedoen? Praktische informatie:

  • Je reserveert je zitplaats via de 'Reserveer'-knop hierboven. Vermeld je voornaam, naam en mobiele nummer (of een ander telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken). Bij de reservering geef je ook het boek op dat je mee zal brengen, in het kadertje 'Organisatie/Bedrijf'.
  • Je krijgt van ons een reserveringsbevestiging.
  • Afspraak op donderdag 7 maart om 18:30 in Muntpunt. We beginnen vooraf met een hapje en een drankje. De boekenreis duurt van 19:00 tot 21:00 uur.
  • Vergeet je favoriete boek niet mee te brengen. Je betaalt €5 toegang ter plaatse.


Organisatie: deBuren i.s.m. Muntpunt

Video's

Foto's

Dit evenement is
afgelopen!

Vertel het verder: