"LIEVE LAGE LANDEN"

DOE MEE AAN DE FOTOWEDSTRIJD EN WIN EEN GASTRONOMISCH WEEKEND!
© Ronald Giebel

Wie dagelijks de media volgt, bekruipt vaak een gevoel van onbehagen. Agressie in het openbaar vervoer, ontelbare rode kaarten tijdens voetbalwedstrijden, een stijgend aantal echtscheidingen, de grootstedelijke ‘no-go-zones’,… Is de ‘verruwing’ van onze samenleving dan echt een feit?

De website van deBuren wil deze zomer een lichtpuntje zijn. We doen een oproep aan iedereen om een foto in te sturen die ingaat tegen de ‘verhuftering’ van vandaag. Stuur ons jouw lieflijkste, ontroerendste, grappigste of meest hoopvolle beeld, en wij zetten het in de kijker mét vermelding van jouw copyright, want hoffelijk zijn we bij deBuren wel.

De foto’s verschijnen deze zomer op de homepage, de flickr-pagina en in de digitale nieuwsbrief van deBuren volgens het ritme van de inzendingen, en op de facebook-pagina van de wedstrijd vanaf 1 september tot en met 29 september. De prijzenpot bestaat uit een:

Juryprijs:
- De winnende foto wordt het coverbeeld voor de programmabrochure van het voorjaar 2012 van deBuren. De winnaar krijgt hiervoor 200 euro.
- De winnaar ontvangt een gastronomisch weekend voor twee personen in Amsterdam of Antwerpen. De reis- en verblijfkosten ter waarde van € 500 worden door deBuren terugbetaald.
De selectie gebeurt door de jury.

Publieksprijs:
De winnaar ontvangt een gastronomisch weekend voor twee personen in Amsterdam of Antwerpen. De reis- en verblijfkosten ter waarde van € 500 worden door deBuren terugbetaald. 
De stemming voor de publieksprijs verloopt via Facebook vanaf 1 september tot en met 29 september 2011.

Geïnteresseerd?
Stuur jouw kanshebber voor 31 augustus 2011 naar sarah@deburen.eu.

De foto is in lage resolutie (max. 600 kb) en in jpeg-formaat.
De © vermelding, de naam van de foto en referentie  “Lieve Lage Landen” zijn noodzakelijk bij inzending.


Meer informatie over de voorwaarden van deelname, de prijs, en het verdere reglement, vind je hier.

Veel succes!

Foto's

Dit evenement is
afgelopen!

Vertel het verder: