Prijsvraag: wat is jouw lievelingsboek van Roald Dahl?

Volgende week verschijnt bij Uitgeverij De Geus Verhalenverteller: de Nederlandse vertaling van Roald Dahls biografie. Op 20 januari gaat Karin Kustermans in gesprek met biograaf Donald Sturrock. Win een exemplaar van deze prachtbiografie door de volgende vraag te beantwoorden: wat is jouw lievelingsboek van Roald Dahl en waarom?
Door deBuren op 13 jan 2015
Tekst

Volgende week verschijnt bij Uitgeverij De Geus Verhalenverteller: de Nederlandse vertaling van Roald Dahls biografie. Op 20 januari houdt biograaf Donald Sturrock een voordracht en gaat daarna in gesprek met Karin Kustermans. Lees hier meer over die avond.

Win een exemplaar van deze prachtbiografie door de volgende vraag te beantwoorden: wat is jouw lievelingsboek van Roald Dahl en waarom? Bewonder jij de grillige girl power van Matilda of de streken van slimme Sjakie? Hou je meer van de gremlins of van de griezels? Reageer via de reageerknop op de programmapagina en win!

Uitgeverij De Geus stelt tien exemplaren beschikbaar voor de leukste, creatiefste of simpelweg overtuigendste antwoorden. Je kunt alleen kans maken op de prijs als je het boek af komt halen op 20 januari na het gesprek met Sturrock (KANTL, Gent).

In samenwerking met Never-ending stories, Uitgeverij De Geus en de Koninklijke Academie voor Nederlandse Taal- en Letterkunde

Vertel het verder: