Stage digitale contentcreatie en storytelling bij deBuren

Datum 2 augustus 2019

Ben jij een digitale creatieveling? Wij bieden een interessante stageplaats in de culturele sector.

Denk je graag mee na over digitale campagnes én ben jij iemand die de handen uit de mouwen steekt? Weet jij dus te bedenken, opnames voor social media te maken, te monteren, visuals te produceren en ze nadien ook de wereld in te gooien en de interactie met het publiek op te volgen? Dan maken wij graag kennis met jou.

 

 

Jij hebt alles in huis om:een digitale campagne te bedenken een online verhaal te pitchen sociale video’s in elkaar te boksen visuals voor social media te maken je digitale contentskills op een creatieve manier in te zetten

Je bespreekt samen met het communicatieteam welke case je uitwerkt, en krijgt daarna de kans om die via al onze communicatiekanalen uit te voeren.

 

 

Wij hebben alles in huis om:je realisaties te tonen aan een groot cultureel publiek op een creatieve manier bezig te zijn met cultuur kennis te maken met interessante sprekers en makers in het culturele veld je een fijne werkplek te bezorgen

 

Ben je een student met dit profiel en wil je stage lopen bij deBuren? Bezorg ons dan je motivatiebrief en cv via claire@deburen.eu. 

 

Om een waardevolle leerervaring te garanderen, verkiezen we stages van minimum 20 dagen (uitzonderingen zijn bespreekbaar). Stagiair zijn bij deBuren betekent meedraaien in de dagelijkse werking met een volwaardig 'deBuren-takenpakket', daarom aanvaarden we geen observatiestages of pure onderzoeksstages (max. 50%).