citybooks Leeuwarden tijdens Explore the North

Datum 15 november 2018

Tijdens het festival Explore the North staat citybooks Leeuwarden uitgebreid in de kijker. Op 22 november komen Erik Vlaminck, LaTasha N. Nevada Diggs en Arjan Hut over hun bijzondere belevenissen in de Friese hoofdstad vertellen.

Erik Vlaminck, LaTasha N. Diggs © Willy Somma, Arjan Hut © Ton Groot Haar

Tijdens het festival Explore the North staat citybooks Leeuwarden uitgebreid in de kijker.

Op 22 november komen Erik Vlaminck, LaTasha N. Nevada Diggs en Arjan Hut over hun bijzondere belevenissen in de Friese hoofdstad vertellen. Ze gaan op het podium in OBE over hun ervaringen in gesprek met moderator Willem Bongers-Dek (deBuren).

 

Daarnaast kun je tot 8 december de tentoonstelling met het werk van beeldmakers Anne Margot Stapert en Chantal Rens bezoeken, die ieder een visueel stadsportret over Leeuwarden maakten. LaTasha N. Nevada Diggs zal haar gedichtencyclus Thought Sports in première op het podium ten gehore brengen tijdens de presentatie op 22 november. Daarna is Thought Sports ook op www.citybooks.eu te lezen en beluisteren.

 

De citybooks van Erik Vlaminck, Arjan Hut en Hassan Blasim zijn nu al in het Nederlands, Engels en Fries te lezen en te beluisteren.

 

 

citybooksprogramma tijdens Explore the North

 

20:30 > 21:00 | Erik Vlaminck21:15 > 21:45 | LaTasha N. Diggs22:15 > 23:00 | Arjan Hut (met muzikale begeleiding door Wiebe Kaspers)

Locatie: Obe, Heer Ivostraatje 1, Oldehoofsterkerkhof, Leeuwarden

Meer informatie: www.explore-the-north.nl