Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Made in Europe | Individualisme

'Het is mezelf die ik portretteer'. - Montaigne
Door deBuren op 4 apr 2017
Scrollstory
Filosofie & religie
Literatuur & taal
Made in Europe

In het kader van de VPRO-televisieserie Made in Europe, organiseren we in samenwerking met VPRO en Canvas een verdiepend podiumprogramma. Van een erotische schrijfwedstrijd tot gesprekken over de toekomst van Europa, van Brussel tot reislust, van debatten tot live radio, acht weken lang toont deBuren zich van zijn kleurrijkste kant.

Made in Europe #7 | Individualisme en Michel de Montaigne

Op 28 maart 2017 organiseerden we een radioavond met Michel de Montaigne als uitgangspunt: 'Het is mezelf die ik portretteer'. Montaignes woorden lijken geschreven voor podcastmakers, die hun intieme relatie met de luisteraar benutten voor hoogstpersoonlijke beschouwingen. Verrijken egodocumenten het medialandschap? Of kan een audio-essay ook té persoonlijk zijn? 

Katharina Smets (In the Dark België) en Maartje Duin (Grenzeloos Geluid) selecteerden voor deze editie van Luister in het Duister de beste intieme audioverhalen en gingen erover in gesprek.

 

Gemist? Canvas stuurde een reporter naar deBuren om de avond kernachtig samen te ballen in een scroll story. Lees, luister en kijk!


 

 

 

Vertel het verder: