Museumtoer | Onze museumreizigers blikken terug bij Radio1

Datum 18 juni 2015

In de studio van Bonus op Radio1 keken Niña Weijers en Heleen Debruyne afgelopen weekend terug op hun Museumtoer langs Nederlandse en Belgische musea. Herbeluister hun gesprek over die verrassende ontdekkingstocht. WIN! We geven nog enkele duotickets weg voor musea in Nederland.

 

In de studio van Bonus op Radio1 keken Niña Weijers en Heleen Debruyne afgelopen weekend terug op hun Museumtoer langs Nederlandse en Belgische musea. Herbeluister hun gesprek over die verrassende ontdekkingstocht. We geven nog enkele duotickets weg voor musea in Nederland.

 

Herbeluister hier de reportage op Radio1: Over Van Gogh die zijn eerste, onzekere stappen zette in de Borinage en over een afwisselende dag in Arnhem waar het van een openluchtmuseum voor families naar een rariteitenkabinet van moderne kunst gaat.

 

WIN! Zin in een zomers dagje uit in Nederland? We geven nog enkele tickets weg voor musea in Utrecht, Haarlem en Arnhem. Stuur voor 23 juni 2015 een mail met onderwerp 'Museum Nederland' naar info@deburen.eu en vermeld duidelijk uw naam, adres en de stad waar u naartoe wil. Wij brengen de winnaars op de hoogte.

 

We zetten alle teksten over de steden en musea nog even op een rijtje. Inspiratie genoeg om de zomervakantie mee te vullen!