Uitkijken naar Joseph Roths 'Blonde neger'

Datum 27 mei 2015

De feestelijke boekpresentatie van de hagelnieuwe vertaling van Joseph Roths De blonde neger en andere portretten wordt met luide trom aangekondigd in de media. Onder meer De Standaard der Letteren en de Volkskrant hielden het boek tegen het licht. Vertaalster Els Snick vertelde er meer over in 'Pompidou' op Klara. Luister en lees mee! Er zijn nog enkele vrije plaatsen voor de presentatie bij deBuren op donderdag 28 mei.

De feestelijke boekpresentatie van de hagelnieuwe vertaling van Joseph Roths De blonde neger en andere portretten wordt met luide trom aangekondigd in de media. Onder meer De Standaard der Letteren en de Volkskrant hielden het boek tegen het licht. Vertaalster Els Snick vertelde er meer over in 'Pompidou' op Klara. Luister en lees mee!

 

Dit 'literair variététheater van internationaal niveau' gaat op woensdag 27 mei in première bij Perdu (Amsterdam), maar is helaas uitverkocht. Op donderdag 28 mei zijn er gelukkig nog enkele zitjes vrij bij deBuren (Brussel).

Voorproefje:Interview met vertaalster Els Snick, in 'Pompidou', Klara, 26 mei 2015'De schrijver met het walvishart', door Tommy Wieringa, De Standaard der Letteren, 22 mei 2015'Van tatoeëerder tot toiletmeneer', door Peter Jacobs, De Standaard der Letteren, 22 mei 2015'De blonde neger en andere portretten', door Tommy Wieringa, de Volkskrant, 16 mei 2015'Recensie: Joseph Roth De blonde neger en andere portretten', door Johannes Van der Sluis, TZUM, 14 mei 2015