Bar du Matin (Radio 1) en Nooit Meer Slapen (VPRO) zoeken quizzers voor de Grote Literaire Quiz der Lage Landen

Weet je veel over Vlaamse en Nederlandse literatuur? Dan hebben we je nodig op 23 april in de Brakke Grond! Er is nog plaats voor drie teams. Ook Annemie Tweepenninckx van Bar du Matin heeft zich met auteur Ivo Victoria ingeschreven en zoekt twee quizzers om hun team te versterken. Ook het Nederlandse radioteam van Nooit Meer Slapen met Pieter Van Der Wielen en auteur Peter Buwalda zoekt nog twee enthousiastelingen. Doe mee aan de voorronde!
Nieuws
Door deBuren

© Marianne Hommersom
Warre Borgmans en Wim Brands tijdens Qwerty & Azerty 2014 © Marianne Hommersom

Weet je veel over Vlaamse en Nederlandse literatuur? Dan hebben we je nodig op 23 april bij Qwerty & Azerty, de Grote Literaire Quiz der Lage Landen in de Brakke Grond te Amsterdam. Er is nog plaats voor drie teams.

Ook radiopresentatrice Annemie Tweepenninckx van Bar du Matin (Radio 1) heeft zich met auteur Ivo Victoria ingeschreven en zoekt twee quizzers om hun team te versterken. Doe mee aan de voorronde!

Ook het Nederlandse radioteam van Nooit Meer Slapen (VPRO) met presentator Pieter Van Der Wielen en auteur Peter Buwalda zoekt nog twee enthousiastelingen. Doe mee aan de voorronde!

Het Vlaams-Nederlands Huis deBuren schenkt de vier luisteraars die meequizzen de reis naar Amsterdam met de trein.

Qwerty & Azerty is een boeiende humorvolle quiz over boeken en schrijvers, proza en poëzie, literatuur en kattebelletjes.

 

Vertel het verder: