Lekker! Win een exemplaar van Quest Braintainment!

Datum 10 maart 2015

Als een Nederlander iets lekker vindt, zwaait hij met zijn hand vlakbij zijn gezicht. Het magazine Quest Braintainment ging op zoek naar de wortels van dit schijnbaar exclusief Nederlands gebaar en ondervroeg de Vlaamse en Nederlandse medewerkers van deBuren. deBuren mag 5 exemplaren van dit lekkere magazine gratis en voor niks weggeven!

Illustratie: Lars Deltrap

Als een Nederlander iets lekker vindt, zwaait hij met zijn hand vlakbij zijn gezicht. Het magazine Quest Braintainment ging op zoek naar de wortels van dit schijnbaar exclusief Nederlands gebaar en ondervroeg de Vlaamse en Nederlandse medewerkers van deBuren. Dat artikel werd gepubliceerd in het najaarsnummer van Quest101 (cover hieronder). deBuren mag 5 exemplaren van dit lekkere magazine gratis en voor niks weggeven!

Debbie en Miet doen jullie voor hoe Nederlanders tonen dat ze iets lekker vinden. Welk gebaar maak jij als je iets lekker vindt? Beschrijf het (hieronder als reactie) of zet een foto/filmpje bij de Facebookpost en win een Quest Braintainment magazine!