Lichtjes morbide gesprekken op tv-zender Cultuur7

Datum 22 oktober 2014

Allerzielen is in zicht. Vanaf donderdag zendt de Vlaamse tv-zender Cultuur 7 onze lichtjes morbide gespreksreeks In Memoriam uit. Welkom op de geënsceneerde begrafenis van Adriaan van Dis, Christine Van Broeckhoven, Dirk Roofthooft, J. Bernlef, Jan Vanriet, Herr Seele, Paula Semer, Edwin Rutten, Viviane De Muynck, Liesbeth List, Joost Prinsen en Jan Hoet. Maar eerst kunt u de uitvaart van Jeroen Krabbé nog LIVE meemaken, aanstaande zondag in Oostende.

Allerzielen is in zicht. Vanaf donderdag zendt de Vlaamse tv-zender Cultuur 7 onze lichtjes morbide gespreksreeks In Memoriam uit.

Welkom op de geënsceneerde begrafenis van Adriaan van Dis, Christine Van Broeckhoven, Dirk Roofthooft, J. Bernlef, Jan Vanriet, Herr Seele, Paula Semer, Edwin Rutten, Viviane De Muynck, Liesbeth List, Joost Prinsen en Jan Hoet. Maar eerst kunt u de uitvaart van Jeroen Krabbé nog LIVE meemaken, aanstaande zondag in Oostende.

Over In Memoriam

Wie droomt er niet van om op zijn eigen begrafenis aanwezig te zijn? Gastvrouw Anna Luyten vraagt tijdens een intiem doch publiek gesprek aan verschillende bekende Vlamingen en Nederlanders hoe zij na hun dood herdacht willen worden. Voorafgaand aan dat gesprek leest een naaste van de hoofdgast een laudatio voor de 'overledene'. deBuren organiseert deze reeks in en in samenwerking met het Oostendse cultuurhuis Vrijstaat O.

Foto boven: Herr Seele ligt in zijn zelfgetimmerde doodskistFoto rechts: Annemarie Oster leest haar grafrede voor Liesbeth List

Vanaf donderdag 30 oktober iedere donderdagavond te zien op Cultuur 7 om 20u10 (met herhalingen de dag erna om 00u10, 04u10, 08u10, 12u10 en 16u10):

30 oktober om 20u10Adriaan van Dis en Christine Van Broeckhoven6 november om 20u10Dirk Roothoofd, J. Bernief en Jan Vanriet13 november om 20u10Herr Seele en Paula Semer20 november om 20u10Edwin Rutten en Viviane De Muynck27 november om 20u10Liesbeth List en Joost Prinsen4 december om 20u10Jan Hoet

 

Cultuur 7 is te bekijken op:

Telenet: kanaal 50 (Vlaanderen) en kanaal 135 (Brussel)Belgacom: kanaal 110 (in het boeket music & culture en het multipakket)

    Hier alvast een voorsmaakje:

Bekijk alle afleveringen via vimeo.com.