Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Groot Oefendictee Der Nederlandse Taal

Dit jaar viert Het Groot Dictee der Nederlandse Taal haar 25ste verjaardag. Ter voorbereiding op deze zilveren editie organiseren deBuren, KU Leuven en HUB op donderdag 13 november een Oefendictee. Dirk Bosmans, winnaar van Het Groot Dictee 2013, schrijft het Dictee en Maud Vanhauwaert, winnaar bij de prominenten in 2013, presenteert het. U kunt deelnemen in twee categorie├źn: als liefhebber en als specialist. Wilt u zich alvast een keer meten met de competitie en opwarmen voor het Groot Dictee? Doe dan mee!
Door deBuren op 16 sep 2014
Nieuws
Literatuur & taal

Dit jaar viert Het Groot Dictee der Nederlandse Taal haar 25ste verjaardag. Ter voorbereiding op deze zilveren editie organiseert deBuren samen met KU Leuven en HUB een maand voor Het Groot Dictee een Oefendictee. Dirk Bosmans, winnaar van Het Groot Dictee 2013, schrijft het Dictee en Maud Vanhauwaert, winnaar bij de prominenten in 2013, presenteert het. 

U kunt deelnemen in twee categorieën: als liefhebber en als specialist. Voor de winnaars stelt deBuren speciale boekenpakketten samen. Juryvoorzitter Johan De Schryver (KU Leuven) ziet samen met de juryleden Lieve De Wachter (KU Leuven) en Dirk Bosmans toe op een goed verloop

Wilt u zich alvast een keer meten met de competitie en opwarmen voor het 25ste Groot Dictee? Doe mee met ons Oefendictee! Klik hier voor meer informatie over de inschrijving.

Vertel het verder: