Brussel, ballingsoord waar ik mij thuis voel

Datum 28 januari 2014

VIDEO | Correspondent Tijn Sadée (NOS) gaat op zoek naar het kloppende hart van Brussel dat Nederlandse schrijvers en kunstenaars als een magneet aantrekt. Hij doet verslag van zijn ontmoeting met kunstenaar Manon de Boer en dichter Serge van Duijnhoven. Op 12 maart stelt de Nederlandse Brusselaar Serge van Duijnhoven zijn nieuwe album Vuurproef voor in de Brakke Grond en op 21 maart in De Markten in Brussel. deBuren geeft 5 albums cadeau! Beluister alvast een voorproef.

Koude kantoorgebouwen en bureaucraten met dossiers onder de arm. Zo kennen we Brussel uit de reportages als het over de Europese gemeenschap of over de eurocrisis gaat. Maar er bestaat ook een heel ander Brussel, het Brussel dat Nederlandse schrijvers en kunstenaars als een magneet aantrekt. Correspondent Tijn Sadée (NOS) gaat opzoek naar het kloppende hart van Europa's hoofdstad en doet verslag van zijn ontmoeting met kunstenaar Manon de Boer en dichter Serge van Duijnhoven.

Op 12 maart stelt de Nederlandse Brusselaar Serge van Duijnhoven zijn nieuwe album Vuurproef voor in de Brakke Grond en op 21 maart in De Markten in Brussel.

!!! WIN !!!

deBuren geeft vijf albums cadeau, af te halen bij de Belgische première (21.03) in De Markten. Wil je kan maken, mail dan voor 21 februari VUURPROEF naar info@deburen.eu.

>> Beluister al een VOORPROEF en laat het u smaken!