Win 'De onvervangbare' van Simone Lenaerts

Win nu een exemplaar van 'De onvervangbare': de nieuwe roman van Simone Lenaerts (De Geus). Kom het boek ophalen tijdens de boekpresentatie deze donderdag 27 september in Villanella / DE Studio en laat het signeren door de auteur zelf! Uit de correcte inzendingen worden 5 winnaars getrokken. Inzenden kan tot donderdagmiddag 27 september.
Nieuws
Door deBuren

Win nu een exemplaar van De onvervangbare: de nieuwe roman van Simone Lenaerts (De Geus). Kom het boek ophalen tijdens de boekpresentatie op 27 september in Villanella / DE Studio en laat het signeren door de auteur zelf!

In haar citybook over Graz omschrijft Simone Lenaerts een dansvoorstelling. Over welke recente balletvoorstelling, die ook onderdeel uitmaakte van het afgelopen Theaterfestival, gaat het hier? Stuur een mail naar info@deburen.eu met de correcte titel van de voorstelling en win het boek. Als tip hieronder de omschrijving die Lenaerts geeft.

Ik zit op de tribune in een grote zwarte doos, wachtend op de eigentijdse balletvoorstelling. Met zang. De dansers zullen zingen, de zangers dansen. (...) Ik gok, mogelijk tien, vijftien mensen die zingend naderen. Ik veronderstel arm-en-beenbewegingen. Lees meer ...

Inzenden kan donderdagmiddag 27 september. Uit de correcte inzendingen worden 5 winnaars getrokken. Het boek is alleen op die avond op te halen en wordt dus niet per post opgestuurd.

Simone Lenaerts
, die voor citybooks naar de Oostenrijkse stad Graz ging, stelt op 27 september in Villanella / DE Studio haar nieuwe roman De onvervangbare (De Geus) voor, waarin ze toont wat er gebeurt als gewone mensen uit hun beschermde omgeving worden gerukt en middenin de oorlog belanden. Met een laudatio door Dirk Verhofstadt, muziek van cellist Roel Dieltiens en voordrachten door Anneke de Keersmaeker en Peter Van den Eede.

Vertel het verder: