Herbeleef: 'Mag ik u prijzen?'

VIDEO - Woensdag 15 februari stond in het teken van de taal. Simon den Harynck verzorgde als poëtische guerrilla een verrassingsact, Vitalski en Daan Heerma van Voss spraken columns uit, Silke Vanhoof  zongt de sterren van de hemel en RIOT improviseerde erop los. Aanleiding van de uitreiking van de Taalunie Scriptieprijs aan Barbara Snel voor haar sublieme onderzoek naar het lemma 'toch'..
Nieuws
Door deBuren

Woensdag 15 februari stond in het teken van de taal. Simon den Harynck verzorgde als poëtische guerrilla een verrassingsact, Vitalski en Daan Heerma van Voss spraken columns uit, Silke Vanhoof  zongt de sterren van de hemel en RIOT improviseerde erop los.

Aanleiding voor deze avond was de uitreiking van de Taalunie Scriptieprijs. De kandidaten werden in het zonnetje gezet en uiteindelijk droeg Barbara Snel de reuzencheque weg vanwege haar sublieme onderzoek naar het lemma 'toch'. Sander Tas en Benjamin Pattin maakten voor deBuren onderstaand videoverslag van de avond. Herbeleef de exuberante taaluitbarstingen en spitsvondige improvisaties!Organisatie: deBuren, Nederlandse Taalunie, Universiteit Antwerpen en Permeke Bibliotheek

Vertel het verder: