Luister online naar 'Krasse Knarren'

deBuren biedt in het online archief heel wat impressies van activiteiten aan, zodat u deze kunt lezen of zelfs beluisteren. Met succes: duizenden mensen gingen u voor en luisteren direct op deze site of via hun iPod naar 'deBuren podcast'.
Door deBuren op Tue 16 Jun 2009
Nieuws

Luister online naar 'Krasse Knarren'deBuren biedt in het online archief heel wat impressies van activiteiten aan, zodat u deze kunt lezen of zelfs beluisteren. Met succes: duizenden mensen gingen u voor en luisteren direct op deze site of via hun iPod naar 'deBuren podcast'. De huidige en komende aflevering van 'deBuren podcast' bieden u impressies van avonden in de serie 'Krasse Knarren'. Daarin geven wij ervaren (ex-)politici de gelegenheid hun licht te laten schijnen over verleden, actualiteit en toekomst van hun politieke biotoop. 

Nu al te beluisteren is de discussie tussen Ministers van Staat en 'liberalosauriërs' Herman De Croo en Frits Korthals Altes over Vlaams en Nederlands liberalisme, en binnenkort online een aflevering met Hedy d'Ancona en Leona Detiège. Op 4 december gingen zij in gesprek over feminisme en politiek. Ze hadden het over de feministische golven in Vlaanderen en Nederland, feminisme in de politiek, spruitjeslucht, gevulde flensjes en hardop je mening zeggen. "Opzij is nu succesvoller dan Voetbal International! Iedereen kan dat blad op de salontafel leggen en zeggen dat 'ie juist is in de feministische leer," concludeerde Hedy d'Ancona. 

Neus vanaf nu geregeld eens rond in ons archief. Naderhand bieden wij vaak tekst, beeld, podcasts én de mogelijkheid om te reageren aan.

Naar het archief »

Naar 'deBuren podcast' »

Vertel het verder: